18 Октомври

0

18 Октомври Йоан 10:14-15; Исая 26:7 ПРЕМИНАВАЙ СПОКОЙНО ПРЕЗ ТОЗИ ДЕН като държиш очите си върху Мен. Доверявай Ми се и Аз ще отварям пътя пред теб. Понякога пътят пред теб изглежда блокиран. Ако се съсредоточиш върху препятствието или се опиташ да го заобиколиш, вероятно ще се отклониш. Затова се съсредоточи в Мен, твоя Пастир, … Continue reading 18 Октомври

18 Октомври

18 Октомври

18 Октомври
Йоан 10:14-15; Исая 26:7


ПРЕМИНАВАЙ СПОКОЙНО ПРЕЗ ТОЗИ ДЕН

като държиш очите си върху Мен. Доверявай Ми се и Аз ще отварям пътя пред теб. Понякога пътят пред теб изглежда блокиран. Ако се съсредоточиш върху препятствието или се опиташ да го заобиколиш, вероятно ще се отклониш. Затова се съсредоточи в Мен, твоя Пастир, който те води в житейския ти път. Така, докато се усетиш, „препятствието” ще остане зад гърба ти и ще се чудиш как си го преминала.

Това е тайната на успеха в Моето царство. И макар да осезаваш видимия свят около теб, твоите сетива са предназначени преди всичко за Мен. Когато пътят пред теб стане каменист, можеш да Ми се довериш да те преведа през него. Присъствието Ми ще ти помогне да посрещаш всеки един ден с пълно доверие в Мен.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.