На 5 октомври 2008, милиони християни от целия свят ще се присъединят да се молят във вяра по време на «Интернационалният молитвен ден за мира на Ерусалим»- DPPJ. Тази масивна молитвена инициатива е една от най-големите в църковната история и сега вече е отразена и препоръчвана от най-големите медии по целия свят. Празненството в Ерусалим по случай този ден ще бъде отразено на живо в 192 нации по целия свят по «GOD TV“. Църквите се подготвят да застанат заедно в съграсие в Пс-122 , заедно в надежда и молитва Божието присъствие да потече по улиците на Ерусалим и да донесе мир на всичките му жители.

Първата неделя на октомври е посочен като ден за молитва за Ерусалим от повече от 1000 влиятелни ключови християнски лидери като Jack Hayford, Paul Cedar, Dick Eastman, T.D. Jakes, Kay Arthur, Myles Munroe, Jane Hansen, John Hagee, Ravi Zacharias, Michael W. Smith, Chuck Pierce, Sunday Adeleja, and Joyce Meyer. Това са само някой от лидерите по целия свят, които се обединяват заедно в призива за молитва в този ден.

За да може този ден да бъде ефективен, ние се нуждаем да действаме заедно в единство. Как?

Решете се да направите нещо различно на 05.10.2008г. DPPJ е световен ден не само за участие, а време, в което църквите се молят за Ерусалим по време на техните неделни служби. Въпреки, че ще има празненство в Ерусалим истинската цел на инициативата е на ниво местна църква. Моля уверете се, че вашата църква ще участва с молитва в този ден.

Второ изпратете този имейл на колкото се може повече вярващи християни. Ако просто отделите един момент и изпратите това на най-близиките си приятели и молитвени партньори, буквално ще станете участници в това глобалния тромпет да прозвучи ясно и да привлече вниманието в тази спешна молитвена нужда.

Благодаря ви, че възлагате действие на вашите молитви и участвате в това да видим Божиите намерения в Сион изпълнени в този исторически час.

Ако все още не сте го направили, чувствайте се свободни да впишете вашето име заедно с лидерите от света, които са подписали молитвената резолюция на следният адрес:
http://eagleswings.readyhosting.com/(S(swi0lv453nhpq3qdsrbf0sbx))/DPPJSignators/form.aspx

Нека Господният Шалом остане с всички вас.

Ако имате някакви въпроси свързани с молитвата за деня на Ерусалим, чувствайте се свободни да се свържете с мен.

Елена Димитрова-национален координатор за България на DPPJ
Gsm: 0896890581 e-mail:elenadimitrov@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.