Cлужение в Пакистан

Cлужение в Пакистан

Cлужение в Пакистан

Моля, молете се за тима на служение в Пакистан, които са били нападнати от радикална група. Молете се за възстановяване и защита на членовете на екипа и тези, с които служат.

‪Please pray for a ministry team in Pakistan that has been attacked by a radical group. Pray for recovery and protection of team members and those they serve with.‬

1 thought on “Cлужение в Пакистан

  1. Господи Всемогъщи и Праведни, молим те за твоята защита на нашите братя и сестри от това служение в Пакистан, които са били нападнати. Молим те да отблъснеш врага и да поставиш стража около твоите избрани. Молим те да ги утешиш и да възстановиш онова, което противника им е причинил. Молим те за твоето изцеление и възстановяване в дух, душа и тяло, както и на всичко друго, което си им дал за да служат. Молим те за твоята милост, мир и благодат и за тези, с които служат, и на които служат. Благославяме нашите братя и сестри в Пакистан и всички онези, които ти служат в тази страна. Благословено да бъде святото ти име Господи на Силите. Обичаме те и те благославяме Господи Исусе Христе!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.