Полицията разпитва деца след нахлуване в църква

0

t2_items.1315902175.4.b[1]2 Тимотей 1:7–12 Защото Бог ни е дал дух не на страх, а на сила, любов и себевладение. И тъй, не се срамувай да свидетелствуваш за нашия Господ, нито се срамувай от мене – затворник за Него, но участвувай в страданията за благовестието по силата дадена от Бога, Който ни е спасил и призвал със своето призвание, не според нашите дела, а според Своето намерение и според благодатта, дадена нам в Христа Исуса преди вечните времена, а, която сега откри чрез явлението на нашия Спасител Христос Исус, Който унищожи смъртта и осия живот и безсмъртие чрез благовестието, на което аз бях поставен проповедник, апостол и учител; за която причина и страдам това. Но не се срамувам; защото зная в Кого съм повярвал, и съм уверен, че Той е силен да опази до оня ден онова, което съм му поверил.

Неотдавна полиция нахлува в църква в Азербайджан и разпитва около 50 деца, които са присъствали на богослужението. Полицията е търсела в църквата чужденци, и след като не е намерила такива е започнала да разпитва около 50 деца дали имат разрешение от двамата си родители да присъстват. Най-малко един член на църквата е глобен без делото му да бъде разгледано в съда. Въпреки, че полицията е отрекла за извършването на такова нахлуване, най-малко 20 полицаи и местният председател на Държавания комитет за работа с религиозни организации са видени да участват в полицейската акция.

Молете се нашите християнски братя и сестри в Азербайджан изцяло да се доверят на силата на Духа на Христос и да останат верни и непоколебими въпреки правителствения натиск.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.