Благословения сред все по-влошаваща се ситуация

1
Благословения сред все по-влошаваща се ситуация Източник: VOM Contacts 2…

Благословения сред все по-влошаваща се ситуация Източник: VOM Contacts 2…

Благословения сред все по-влошаваща се ситуация

Източник: VOM Contacts

2 Коринтяни 9:12

Защото извършването на това служение не само запълва нуждите на светиите, но и чрез многото благодарения се излива и пред Бога.

Сътрудници на Гласът на мъчениците в Сирия са били принудени да съкратят и отменят празнуването на Възкресение Христово поради сражения в района. Един от тях пише: „Ние спряхме службата на Велики петък поради сраженията, а цялата служба на Възкресение Христово продължи 40 минути“. Бомба е избухнала на Велики петък пред сградата, където живее сътрудникът на VOM, убивайки една жена. Друга бомба е избухнала следващия понеделник, убивайки други двама. Нашият сътрудник е имал два часа електричество в сряда, след като предишните пет дена е бил без електричество. Освен всичко друго, сраженията струват на тази църква около USD 10,000 за литература и наем, след като наетият апартамент, който са използвали като малка книжарница е бил разрушен от бомба.

„Някакви добри новини? Да!“ – пише той. „Ние сме все още тук, благодарни за закрилата на нашия Господ. Имахме благословената възможност да разнесем пакети с храна на 60 семейства.“ Този сътрудник все още поддържа три действащи събирания за Библейско изучаване в региона.

1 thought on “Благословения сред все по-влошаваща се ситуация

  1. Бог да ги благослови и да ги закриля !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.