ПАКИСТАН – Сара се нуждае от вашите молитви

0

17-годишна християнка в Пакистан се укрива, след като избяга от похитителите си, които жестоко я насилваха. След отвличането тя е бременна, а освен това е много уплашена.

Молете Бог да утеши и изцели това младо момиче от Лахор, което е страдало толкова много. Преди седем месеца Сара (това не е истинското й име) е била отвлечена, както се твърди, от съседи мюсюлмани, които я поканили да намине у тях да хапне, след което я дрогирали. През следващите седем месеца те я държали в плен и я подлагали на ужасно насилие. Миналата седмица Сара успя да избяга и да се върне у дома при семейството си. В момента познати на Release се грижат за нея в защитено жилище, защото за нея не е безопасно да остане в квартала. Освен това те търсят справедливост за Сара по съдебен ред.

* Молете се Бог да излее Своето изцеление и любов над Сара и да я възстанови, като избърше всяка сълза от очите й (Откровение 21:4).

* Молете се за справедливост за Сара и семейството й, както и за всяко бедно християнско семейство в Пакистан, което търпи насилие и дискриминация заради вярата си, която ги прави граждани „второ“ качество.

* Молете се да настъпи промяна в отношението към религиозните малцинства в Пакистан. Молете се правителството и държавните ръководители да говорят открито срещу верската нетърпимост и да предприемат твърди мерки срещу гонителите на семейства като това на Сара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.