Нов световен рекорд за слава на Бога

0

Звездата Сидни Маклафлин постави нов световен рекорд на 400 метра с препятствия. Златната олимпийска медалистка влезе в историята, след като подобри собствения си световен рекорд на 400 метра с препятствия миналия петък на Световното първенство по л…

Нов световен рекорд за слава на Бога

Нов световен рекорд за слава на Бога

Нов световен рекорд за слава на Бога
Звездата Сидни Маклафлин постави нов световен рекорд на 400 метра с препятствия. Златната олимпийска медалистка влезе в историята, след като подобри собствения си световен рекорд на 400 метра с препятствия миналия петък на Световното първенство по лека атлетика в Юджийн, Орегон.

 

Според CBN News Маклафлин завърши e завършила състезанието в петък с време от 50,68 секунди, разбивайки предишния си рекорд от 51,41, който тя постави миналия месец. Това е четвъртият път в рамките на 13 месеца, в който 22-годишната атлетка поставя нов световен рекорд на 400 метра с препятствия.

 

„Ще започна с това, че отдавам цялата слава на Бога“, каза Сидни пред NBC Sports след състезанието. „През последните няколко дни, докато се подготвях за това състезание, в ума ми беше Евреи 4:16 – да пристъпвам смело пред Божия трон, за да получа милост и благодат. И мисля, че Той наистина ми даде силата да го направя днес, така че цялата слава отдавам на Бога."

 

Маклафлин споделя, че вярва, че е можела да завърши състезанието за по-бързо време.

 

„Честно казано, мислех, че ще мога да пробягам тези 400 метра малко по-бързо“, каза тя пред NBC Sports. „Но ние сме супер благодарни за това време; всяко постижение под 51 секунди е победа за мен. Просто зная, че има още какво да постигна. Така че аз съм особено благодарна  на Бога за днешния рекорд."

 

 След като спечели златото,  Сидни заяви, че всичко в нейния живот "цели да отдава слава на Бога".

 

През месец май Маклафлин се омъжи за бившия играч на НФЛ Андре Леврон младши на церемония, в чийто център беше Христос.

 

Cross Walk

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.