Московската богословска семинария закрита по закона

4
Московската богословска семинария закрита по закона

Московската богословска семинария закрита по закона

Московская богословская семинария ЕХБ

Напоминаем вам, что с 16 января семинария приостановила свою деятельность на 60 дней по решению Московского городского суда.
Двери здания семинарии были опечатаны 25 января судебным приставом. Просим продолжить молиться, так как 1 февраля ожидается заседание районного суда по просьбе семинарии снять наказание.

https://www.facebook.com/MBCECB/posts/2533759216654705

1 Февраля, решением Перовского районного суда – подтверждено предыдущее решение – приостановить деятельность МБС на 60 суток с 25 января.

4 thoughts on “Московската богословска семинария закрита по закона

 1. Господи застъпваме се заедно с нашите братя и сестри от Русия и те молим тази семинария отново да отвори врати за студентите по Богословие за да могат твоите люде да се поучават в твоите заповеди и повеления. Ти си Бог на чудесата и вярваме, че за Тебе няма нищо невъзможно. В името на Господ Исус те молим!

 2. Саша Земляной, Костя Монич, Андрей Маняхин и Юра Будюков. Днес бяха произнесени тежки присъди от Московски съд за въдворяване в Трудово-изправителна колония, продължител на ГУЛАГ от съветската епока.
  Четиримата са евангелски християни и са организатори в продължение на години на рехабилитационният център „Възстановяване“, който оказва подкрепа на хора с нарко и алкохолна зависимост.
  За годините на съществуване на центъра е оказана помощ на повече от 200 човека като ефективността на помощта е много висока. По време на делото стотици хора, на които осъдените са помогнали организират митинг пред сградата на съда, много от тях са и свидетели на самото дело. Втората снимка е от благодарственото писмо, която управата на района в който действа центъра го удостоява за дейността му.
  Обвинението по което са осъдени е за „отвличане“, като четирима младежи лекувани по различно време в центъра „свидетелстват“, че са въдворени и държани там принудително. Майката на един от „потършевшите“ – Денис Васютков свидетелства, че след едногодишния си престой в центъра синът ѝ е е бил съвършено изчистен, а след „съдействието“ на „правоохранителните органи“ по време на процеса изпада във видима абстиненция. Други двама от „отвлечените“ – Захаров и Салков , докато трае процесът на свой ред получават осъдителни присъди за разпространение на наркотици и кражби.
  В хода на процеса са представени снимки от видеоналблюдение как по време на „отвличането“ „потърпевшите се разхождат с други младежи от рехабилитационния център из Москва, а един от тях дори участва в екологичен митинг.
  Знам, че звучи невероятно, самият аз четох доста , докато валидирам информацията. Но когато се съберат в едно системата , установена от Путинския режим, засегнати интереси на наркомафията в един московски квартал, Християнска общност, която правителството се стреми да ограничи, както и неясна законова база, се получава такъв резултат.
  Просто в днешна Русия, независимо с какво се занимаваш, в момент в който решат да се разправят с теб по някаква причина, мярката на затворническия ти костюм е вече взета. http://pastir.org/parvi-sadeben-protses-po-noviya-zakon…/

 3. Приостановление действия лицензии Семинарии

  2 июля 2019 г. Рособрнадзор издал приказ №924 о приостановлении лицензии на осуществление образовательной деятельности Семинарии*. Данный приказ вышел на основании решений мирового судьи р-на Новогиреево от 26 марта и Перовского районного суда г.Москвы 18 июня 2019 года. Приостановление действия лицензии продлится до 10.09.2019 г.
  Семинария готовит отчет на предписание Рособрнадзора.
  Деятельность семинарии*, не требующая лицензии о высшем образовании, продолжается. https://mbs.ru/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.