Молитвен призив от Ан Греъм Лоц

0

Ан Греъм Лоц, дъщеря на покойния евангелист Били Греъм, отправи молитвен призив за дъщеря си Рейчъл-Рут.

 

В публикация във Фейсбук във вторник Лоц обясни, че дъщеря ѝ е била откарана по спешност в болницата в събота, след като е получи…

Молитвен призив от Ан Греъм Лоц

Молитвен призив от Ан Греъм Лоц

Молитвен призив от Ан Греъм Лоц
Ан Греъм Лоц, дъщеря на покойния евангелист Били Греъм, отправи молитвен призив за дъщеря си Рейчъл-Рут.

 

В публикация във Фейсбук във вторник Лоц обясни, че дъщеря ѝ е била откарана по спешност в болницата в събота, след като е получила сърдечен удар.

 

„Много пъти съм се молила, изповядвайки думите от Псалм 73:26 за хора, които са имали сърдечни проблеми: "Плътта ми и сърцето ми може да отпаднат, но Бог е сила на сърцето ми и мой дял завинаги“, пише Лоц.

 

„Сега отново изповядвам дълбоко вярата си в това обещание относно дъщеря ми Рейчъл-Рут. Тя беше откарана в болницата в събота вечерта със сърдечен удар, последван от катетеризация. В неделя следобед тя получи втори инфаркт, последван от нова катетеризация“, обяснява тя.

 

„Странното е, че в сърцето ѝ няма запушени кръвоносни съдове, които могат да причинят сърдечни удари в традиционната им форма. Нейното е много рядко състояние, което един лекар описа като „синдром на разбитото сърце“. Няма друга известна причина", отбелязва Лоц. "Докато пиша това, тя все още е в болницата и ще бъде там още няколко дни, тъй като продължават да правят изследвания."

 

„Спешно ви моля да се присъедините към моето семейство в молитвата за Рейчъл-Рут. Моля, молете се сърцето ѝ да се стабилизира; да има точна диагноза и лечение. Господ да даде свръхестественат мъдрост на лекаря. Нека да има мир и утеха за всички нас“, пише сестрата на евангелиста Франклин Греъм.

 

Освен че отправи молитвен призив за дъщеря си, Лоц сподели и окуражаващ стих от Стария завет на Библията със своите последователи във Фейсбук. Той е от Псалм 103 и е беше много окуражаващ:

 

"Благословяй Господа, душе моя… Той е, Който изкупва живота ти от гибел, Който те увенчава с милосърдие и благи милости“.

 

Източник: Christian Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.