Молитвен бюлетин за гонените християни

0
Молитвен бюлетин за гонените християни

Молитвен бюлетин за гонените християни

Молим ви, молете се за оцелелите от земетресението

След неотдавнашното опустошително земетресение фокусът на света беше върху Турция и Северна Сирия, където към момента на писане се съобщава за повече от 33 000 загинали. Освен това десетки хиляди оцелели са останали без дом. Моля, присъединете се към нас в молитвата оцелелите, включително християните в засегнатите райони, да получат основни неща от първа необходимост като храна и одеяла.

Помнете Реймънд

Тази седмица се навършват шест години от изчезването на пастор Реймънд Ко в Малайзия. Реймънд беше отвлечен от улицата в това, което беше описано като военна операция и оттогава не е бил виждан или нищо не е чувано за него.

Отговорността за отвличането му, което беше заснето от камерата за видеонаблюдение, е хвърлена на малайзийския специален отдел.

Кликнете
ТУК, за да подпишете петиция, организирана от наша сродна организация (The Voice of the Martyrs), която призовава малайзийското правителство да обясни изчезването на Реймънд.


Евангелист пуснат под гаранция

Благодарим на Бог за освобождаването под гаранция на Лин Сюесуи, който беше арестуван миналия юни от Бюрото за обществена сигурност на Китай, след като сподели християнското си свидетелство със селяни в отдалечен регион на 2000 км от дома му. Той беше обвинен в „организиране и финансиране на незаконни събирания“.

На 14 януари властите освобождават Лин, за да може да се върне у дома, за да се грижи за баща си, който се е заразил с ковид.

МОЛИТВА:

* Молете се за снабдяване и утеха за всички оцелели, включително християни, и за всички, които са загубили близки при земетресението.

* Бог да утеши и укрепи семейството на Реймънд, докато отбелязват годишнината от изчезването му. Молете се истината около местонахождението му да стане известна.

БЛАГОДАРНОСТ:

*
Благодарете на Бог за освобождаването на Лин от затвора и се молете всички обвинения срещу него да бъдат свалени.

(Източници: ChinaAid; контакти на Release International)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.