Презвитер от Индия и неговата съпруга бяха пребити

Молете се за Дейвид Ливингстън и съпругата му Арам, които били пребити, когато хиндуистки екстремисти нападнали църквата им в северна Карнатака. Група от около 25 екстремисти прекъснала църковното събиране и издърпали презвитера и съпругата му навън, за да ги бият. Те също така вандализирали сградата и счупили кръста от върха на малката сграда. Понастоящем наш сътрудник в Индия им предоставя правна помощ. Молете се те да познаят Божията благодат, сила и смелост, докато продължават да свидетелстват за Христос.

11 thoughts on “Презвитер от Индия и неговата съпруга бяха пребити

  1. Господи моляте във мошното име на исус христос пазиги закриляиги

  2. Бог да даде сили на всички в Индия на братята и сестрите ни Християни. Бог да ги умножи Християните в Индия и да ги пази. Амин.

  3. Братя да благодарим на Бог че можем да се молим всички свободни а тези братя и сестри са в напрежение гонени уплашени Боже моляте да ги закриляш да бдиш над тях да ги опазиш да могат да проповядват божието слово и нека повече хора да чуят божието слово и да бьдат свободни нека пастора жена му бьдат покрити с кръвта на Иисус христос амин

  4. Велик е нашият Господ.Той беше в пеша, затвори устата на лъва,вярвам че е до всички братя и сестри ,които преминават през огнени изпитания!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.