Презвитер от Индия и неговата съпруга бяха пребити

11

Молете се за Дейвид Ливингстън и съпругата му Арам, които били пребити, когато хиндуистки екстремисти нападнали църквата им в северна Карнатака. Група от около 25 екстремисти прекъснала църковното събиране и издърпали презвитера и съпругата му навън, за да ги бият. Те също така вандализирали сградата и счупили кръста от върха на малката сграда. Понастоящем наш сътрудник в Индия им предоставя правна помощ. Молете се те да познаят Божията благодат, сила и смелост, докато продължават да свидетелстват за Христос.

11 thoughts on “Презвитер от Индия и неговата съпруга бяха пребити

  1. Господи моляте във мошното име на исус христос пазиги закриляиги

  2. Бог да даде сили на всички в Индия на братята и сестрите ни Християни. Бог да ги умножи Християните в Индия и да ги пази. Амин.

  3. Братя да благодарим на Бог че можем да се молим всички свободни а тези братя и сестри са в напрежение гонени уплашени Боже моляте да ги закриляш да бдиш над тях да ги опазиш да могат да проповядват божието слово и нека повече хора да чуят божието слово и да бьдат свободни нека пастора жена му бьдат покрити с кръвта на Иисус христос амин

  4. Велик е нашият Господ.Той беше в пеша, затвори устата на лъва,вярвам че е до всички братя и сестри ,които преминават през огнени изпитания!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.