Онлайн петиция в Китай

Онлайн петиция в Китай

Онлайн петиция в подкрепа на гонените християни в Китай:

Ние, долуподписаните, искаме да изразим дълбоката си загриженост от нарастващата и устойчива кампания на репресии, водена от правителствени служители срещу християнската църква в редица провинции в Китай, съгласно регламенти, въведени през февруари 2018 година.

Разбираме, че църкви са унищожавани, кръстове са събаряни, пастори са арестувани и затваряни и онези, които се опитват да ги представляват в съдилищата са задържани и дори измъчвани.

Като християни в Обединеното кралство ние не разбираме защо държавата е толкова уплашена от вярващите, че трябва да ги следи и затваря, когато една толкова развита нация, като Китай през 21-ви век, е достатъчно силна, за да позволи на тези с различни убеждения да съжителстват един с друг.

С уважение призоваваме вашето правителство да преосмисли и отмени новата си религиозна наредба, която дори е в нарушение на собствената конституция на КНР. Тя е насочена към гражданите, които не искат нищо повече от това да живеят вярата си в мир и адвокати, които искат само да поддържат върховенството на закона. И двете групи искат най-доброто за своята нация и не представляват заплаха за правителството, държавата или китайския народ.

Release International is an inter-denominational Christian ministry working through local church partners in more than 25 countries, helping persecuted Christians prayerfully, pastorally and practically.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.