19 Септември

0

19 Септември Ефесяни 2:6; Псалм 27:8; Римляни 8:6; 1 Йоан 2:15-17 ОЖЕСТОЧЕНА БИТКА СЕ ВОДИ ЗА ТВОЯ УМ Небето и земята се срещат на бойното поле на ума ти в борба за надмощие над мислите ти. Създал съм те със способността да предвкусваш небето. Когато се затваряш за света и се съсредоточаваш в Моето присъствие, … Continue reading 19 Септември

19 Септември

19 Септември

19 Септември
Ефесяни 2:6; Псалм 27:8; Римляни 8:6; 1 Йоан 2:15-17


ОЖЕСТОЧЕНА БИТКА СЕ ВОДИ ЗА ТВОЯ УМ

Небето и земята се срещат на бойното поле на ума ти в борба за надмощие над мислите ти. Създал съм те със способността да предвкусваш небето. Когато се затваряш за света и се съсредоточаваш в Моето присъствие, можеш да си представяш как седиш с Мен в небесни места. Това е невероятна привилегия, запазена за скъпоценните Ми синове и дъщери, които търсят Моето лице. Най-голямата ти сила е желанието ти да бъдеш в общение с Мен. Като се съсредоточаваш върху Мен, Духът Ми изпълва ума ти с живот и мир.

Светът тегли мислите ти надолу към пръстта. Медиите те бомбардират с алчност, похот и цинизъм. Бъди в постоянно общение с Мен, когато бродиш из пустинята на този свят. Отхвърляй безпокойството, защото то ще те потопи и ще блокира сетивата ти за Моето присъствие. Моли се за защита и прозорливост. Стой будна, със съзнание за битката, която се води за ума ти. Гледай напред към вечността, в която животът ще бъде спокоен, лишен от напрежение и надпревара.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.