6 Октомври

0

6 Октомври 2 Коринтяни 5:7; Псалм 96:6; Йоан 8:12; Псалм 36:9 БЪДИ ГОТОВА ДА МЕ СЛЕДВАШ където и да те водя. Следвай Ме с цялото си сърце, с тръпка на радостно предчувствие. Макар да не знаеш какво предстои, Аз знам; и това ти стига! Изобилните Ми благословения са зад завоя – не ги виждаш, но … Continue reading 6 Октомври

6 Октомври

6 Октомври

6 Октомври
2 Коринтяни 5:7; Псалм 96:6; Йоан 8:12; Псалм 36:9


БЪДИ ГОТОВА ДА МЕ СЛЕДВАШ

където и да те водя. Следвай Ме с цялото си сърце, с тръпка на радостно предчувствие. Макар да не знаеш какво предстои, Аз знам; и това ти стига! Изобилните Ми благословения са зад завоя – не ги виждаш, но са съвсем реални. За да ги получиш, трябва да ходиш с вяра – не чрез виждане. Това не означава да ходиш със затворени очи, а да подчиниш видимия свят на невидимия Пастир на твоята душа.

Понякога те водя по стръмни места, като те подкрепям само с десницата Си. Колкото по-високо се изкачваш, толкова по-прекрасен изглед се разкрива пред теб; толкова по-отделена се чувстваш от света с всичките му проблеми. Това те освобождава да се изпълваш до преливане с Духа Ми и да се радваш в Мен. Предавай Ми се напълно в тези славни мигове, озарявай се с Моята светлина. И Аз ще те сваля отново в долината, за да светиш за Мен сред другите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.