5 Юни

0

5 Юни Изход 20:3; Псалм 37:4 ПОМНИ, ЧЕ ЖИВЕЕШ в ненормален свят, свят с нарушена хармония поради греха. Много от разочарованията и чувствата ти за неуспех и провал се дължат на стремежа ти към съвършенство. Нищо не е съвършено в този свят, единствено Аз съм съвършен. Ето защо близостта ти с Мен удовлетворява твоите дълбоки … Continue reading 5 Юни

5 Юни

5 Юни

5 Юни
Изход 20:3; Псалм 37:4


ПОМНИ, ЧЕ ЖИВЕЕШ

в ненормален свят, свят с нарушена хармония поради греха. Много от разочарованията и чувствата ти за неуспех и провал се дължат на стремежа ти към съвършенство. Нищо не е съвършено в този свят, единствено Аз съм съвършен. Ето защо близостта ти с Мен удовлетворява твоите дълбоки копнежи и те изпълва с радост.

Посадил съм копнеж към съвършенство във всяко едно сърце. Това е добър копнеж, който обаче само Аз мога да удовлетворя. Мнозина се стремят да го удовлетворят с хора, със земни наслади и постижения. Така си създават идоли, пред които се кланят. Аз няма да допусна да поставяш пред себе си други богове, освен Мен! Искам Аз да бъда най-съкровеният копнеж на сърцето ти. Аз да бъда „попросеното от сърцето ти”. Остави Ме да удовлетворя стремежа ти към съвършенство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.