22 Септември

0

22 Септември Изход 15:2; 2 Коринтяни 10:5; Евреи 10:23 ДОВЕРИ МИ СЕ И ОТХВЪРЛИ БЕЗПОКОЙСТВОТО защото Аз съм твоята сила и песен. Тази сутрин се чувстваш потисната, защото си представяш трудните дни, които са се задали пред теб и се питаш дали ще имаш силата да ги посрещнеш. Те обаче не са твоя грижа. Затова … Continue reading 22 Септември

22 Септември

22 Септември

22 Септември
Изход 15:2; 2 Коринтяни 10:5; Евреи 10:23


ДОВЕРИ МИ СЕ И ОТХВЪРЛИ БЕЗПОКОЙСТВОТО

защото Аз съм твоята сила и песен. Тази сутрин се чувстваш потисната, защото си представяш трудните дни, които са се задали пред теб и се питаш дали ще имаш силата да ги посрещнеш. Те обаче не са твоя грижа. Затова остави ги на бъдещето и се върни в настоящето, където те очаквам. Аз съм твоята сила и само Аз мога да ти дам сили да се справиш с предизвикателствата по пътя ти. Аз съм твоята песен и само Аз мога да ти дам радост, когато Ме включваш в задълженията си като твой съработник.

Връщай мислите си към настоящето. От всичките създания само човеците могат да предвкусват идните събития. Тази способност е благословение, но тя се превръща в проклятие, когато се злоупотребява с нея. Ако използваш блестящия си ум да се безпокоиш за утрешния ден, ти се загръщаш с мантия на мрак и неверие. Но когато мислите ти се изпълнят с надеждата за Небето, те обгръща светлината на Моето присъствие. Небето е извън времето. То е и бъдеще, и настояще. Когато ходиш с Мен в светлината, ти си едновременно и на земята, и на небето.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.