16 Септември

0

16 Септември Марк 8:36; Псалм 139:13-16; 2 Коринтяни 3:17-18 СЪЗДАЛ СЪМ ТЕ за да си едно с Мен. Това не те обезличава, а напротив – разгръща потенциала ти и подсилва качествата ти. Когато се опитваш да живееш независимо от Мен, се чувстваш празна и неудовлетворена. Можеш да спечелиш целия свят и пак да загубиш всичко, … Continue reading 16 Септември

16 Септември

16 Септември

16 Септември
Марк 8:36; Псалм 139:13-16; 2 Коринтяни 3:17-18


СЪЗДАЛ СЪМ ТЕ

за да си едно с Мен. Това не те обезличава, а напротив – разгръща потенциала ти и подсилва качествата ти. Когато се опитваш да живееш независимо от Мен, се чувстваш празна и неудовлетворена. Можеш да спечелиш целия свят и пак да загубиш всичко, което действително си заслужава.

Намирай удовлетворение в близката си връзка с Мен и покорството на волята Ми. И дори да те водя по пътеки чужди за теб, довери Ми се. Знам какво правя. Ако Ме следваш с цялото си сърце, ще откриваш твои страни, за които не си и подозирала. Аз те познавам отблизо – много по-добре, отколкото ти самата се познаваш. Когато си едно с Мен, си завършена и пълноценна. Чрез близостта си до Мен се преобразяваш и доближаваш все повече до образа, който съм си създал за теб.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.