Жанг Кай от Китай се нуждае от спешна молитва!

Молим ви, молете се за християнинът адвокат Жанг Кай – изглежда, че от Държавна сигурност пак ще го сложат зад решетките. Жанг беше освободен от затвора през март – беше държан 8 месеца заради това, че представлявал църквите Жеджианг. Миналия месец той дал интервю насила, в което критикува своите колеги, защитници на човешките права. Това интервю излезе в социалната медия във вторник, а Жанг се отрече от думите си. Изглежда, че всеки момент може да бъде арестуван отново!!!
* Молете се Жанг да познае Бог като своята крепост, скала и освободител и да устои във всички изпитания. Молете се да познае Божия съвършен мир и закрила в този момент.
* Молете се официалната кампания срещу адвокати и активисти като Жанг Кай да спре. Молете се да спре и кампанията срещу църковните сгради в Жеджианг.

НОВИНИ: На нашата сестра Мариам й е било отново позволено да напусне затвора за медицинско лечение. Благодарете на Бога! Молете се да може излежи остатъка от 4-годишната си присъда извън затвора и да получи подходяща медицинска грижа.

3 thoughts on “Жанг Кай от Китай се нуждае от спешна молитва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.