Жанг Кай от Китай се нуждае от спешна молитва!

3

Молим ви, молете се за християнинът адвокат Жанг Кай – изглежда, че от Държавна сигурност пак ще го сложат зад решетките. Жанг беше освободен от затвора през март – беше държан 8 месеца заради това, че представлявал църквите Жеджианг. Миналия месец той дал интервю насила, в което критикува своите колеги, защитници на човешките права. Това интервю излезе в социалната медия във вторник, а Жанг се отрече от думите си. Изглежда, че всеки момент може да бъде арестуван отново!!!
* Молете се Жанг да познае Бог като своята крепост, скала и освободител и да устои във всички изпитания. Молете се да познае Божия съвършен мир и закрила в този момент.
* Молете се официалната кампания срещу адвокати и активисти като Жанг Кай да спре. Молете се да спре и кампанията срещу църковните сгради в Жеджианг.

НОВИНИ: На нашата сестра Мариам й е било отново позволено да напусне затвора за медицинско лечение. Благодарете на Бога! Молете се да може излежи остатъка от 4-годишната си присъда извън затвора и да получи подходяща медицинска грижа.

3 thoughts on “Жанг Кай от Китай се нуждае от спешна молитва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.