ЗАЩОТО ИМА ВЪЗКРЕСЕНИЕ

0

pokanata

Благотворителен концерт
София, 26 април, 19.00ч.
Концертна зала, Военен клуб

Инициативата за благотворителната кампания е част от проекта „Росен и Севда”

С участието на: Ансамбъл «Филип Кутев», Белослава и Живко Петров, Creo, „Бонбон”, Миро от „Каризма”, Жани Ковачева, N.E.W.-No Empty Worshippers band, децата от Американо-английската академия, Арт-формация „Ново поколение“.

Ще бъде представен документалният филм за съдбата на децата – „Две деца, една съдба“. Вход – чрез покани и билети. Билети ще се продават в книжарница CLC – адрес:София, ул.“Цар Симеон“ 45.

Цел на кампанията: Християнският празник „Възкресение” е прекрасен повод да потърсим в себе си милосърдие и съпричастност. Ние вярваме, че благотворителността е начин на живот.

Основни задачи:
1.Поставянето на точна диагноза на децата. Трябва да се направят специфични генетични изследвания.

2.Поставяне на точна диагноза и на родителите – те също се нуждаят от такава, за да се определи възможността да имат трето дете! Според проф. Симеонов диагнозата ще се постави в чужбина.

3.Закупуване на 2 броя инвалидни колички. /Децата не разполагат с такива и това е изключително трудно за семейството. Това са специални детски колички, които не могат да бъдат закупени в България./

4.Децата да могат да бъдат настанени в рехабилитационен център за 2 седмици, през което време родителите да имат възможност да прекарат семейна почивка / до този момент това никога не се е случвало…/

Фондация «МИСИЯ СПАСЕНИЕ» разчита на вашата съпричастност за осъщетвяването на кампанията «Защото има Възкресение». Вашата Подадена ръка. Ние сме убедени, че усилията ни ще си струват и сме вдъхновени да отидем „до край”! Може да изтеглите проекта за благотворителния концерт, който да представите на хора, които биха подкрепили финансово кампанията. Към него са приложени епикризите на децата.

Концертът «Защото има Възкресение» ще бъде истински празник на красотата и надеждата. Някой може да си каже, че няма надежда за децата… Бихме искали да извървим „екстрата миля” в усилията си да подкрепим Росен и Севда в този период от живота им. А успехът на тази кампания ще се измери не само в събраните средства, а в това колко отдадени сме били в подаването ни на ръка. А това винаги си струва! Заедно е по-лесно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.