6 Декември

0

6 ДекемвриВторозаконие 6:5; Колосяни 3:23; Псалм 16:11 СТОЙ БЛИЗО ДО МЕН и няма да се отклониш от пътя, който съм приготвил за теб. Това е най-сигурният начин да останеш във волята Ми; и най-благодатният. Хората са склонни да се затрупват с дела, за да спазват своята религия. Това им помага да Ми посвещават пари, време … Continue reading 6 Декември

6 Декември

6 Декември

6 Декември
Второзаконие 6:5; Колосяни 3:23; Псалм 16:11


СТОЙ БЛИЗО ДО МЕН

и няма да се отклониш от пътя, който съм приготвил за теб. Това е най-сигурният начин да останеш във волята Ми; и най-благодатният. Хората са склонни да се затрупват с дела, за да спазват своята религия. Това им помага да Ми посвещават пари, време и работа, но не и това, което най-силно желая – сърцето си. Правилата могат да се следват механично. Щом се превърнат в рутина, се следват без много мислене и без много усилия. Рутинните правила и жестове създават фалшиво чувство за сигурност и приспиват душата, въвеждайки я в подобно на кома състояние.

Онова, което търся в децата Си е будна душа, която се вълнува и радва в Моето присъствие! Аз съм създал човечеството, за да Ме възвеличава и прославя завинаги. Радостта идва от Мен. Твоята роля е да Ме прославяш, като живееш в близка връзка с Мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.