За много години!

0

"Увенчаваш годината на Своята доброта и Твоите пътеки изобилстват с богатство."

                                            &…

За много години!

За много години!

За много години!
"Увенчаваш годината на Своята доброта и Твоите пътеки изобилстват с богатство."

                                                     Псалм 65:11

 

"Ето, Аз творя нещо ново. То вече се появява-нима не искате да го забележите?"

                                                     Исая 43:19

 

Дойде денят, в който ще изпратим старата година, за да посрещнем Новата. 

Да, последните  години бяха трудни.

 

Всичко, което можеше да бъде разклатено, се разклати, така че да останат онези неща, които не могат да се разклатят. Може би много от нас сме преживели някакви загуби: предателство, разочарование, объркване. Много от нас вероятно са уморени от битките през тази година. Може би ударите са били неумолими, изгубил си толкова много- сърцето ти е разбито, мотивите ти са под въпрос, действията ти са неразбрани, плановете осуетени. Чудиш се дали си струва да останеш в борбата. Цената е голяма и наистина не знаеш дали можеш и искаш да я платиш. Искам да ти напомня, че Бог те е държал и  продължава да те държи, и няма да те пусне. Той е за теб, а не срещу теб. Той е бил, и е нашето прибежище и сила, изпитана помощ във време на беда.   (Пс.46:1) 

 

Господ е верен, ще те укрепи и ще те защити от лукавия.  (2Солунци 3:3)

 

Предстои изпълнение на следващата фаза от Божия план за теб. Затова с нетърпение трябва да очакваме всичко, което Бог е потготвил за нас през Новата 2024 год.

Идва Нова година, идва нов ден!

 

Бог прави нещо ново. Той приготвя нови кожени мехове за новото вино. Сигурна съм, че много от вас ще преживеете вашето добро "внезапно". 

Това може да е твоят момент на пробив. Вече няма да ти е грижа какво мислят или говорят "те". Смелост, дръзновение и увереност в Христос са на път да победят страха, съмнението, недоверието. Затворените врати са на път да се отворят. Повишението в живота ти е на път да се случи. Устите на лъвовете са на път да се затворят. Бог е на път да те възнагради публично за това, което си изпълнил вярно. Време е за изкупление.

 

Самата аз чувствам, че стъпвам в нещо ново. Вълнувам се като дете от всяка нова възможност.

 

Почти целия ден прекарах в благодарност към Бога,  че на 70 години и след години служение Той продължява да отваря врати и да ме води на места, където не съм била. Причината поради която споделям това е, защото се надявам да продължим да мечтаем и да вярваме, че Бог и Исус Христос ще продължат да работят за нас и през следващата година.  (Йоан 5:17)

 

Понякога и аз си мисля, дали съм готова да платя цената, за да продължа уверено напред.

Не е лесно да продължа да казвам "Да" на Исус. Но съм сигурна, и вярвам,че Той е достоен за нашето искрено "Да!" до последния ни дъх.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.