Цветница е!

0

Цветница е!

 

В началото сме на най-дръзката седмица в историята на света ни. В началото сме на най-дългия безмилостен път, извървян от човек тук на земята. Свидетели сме на превратности в преживяванията на всички, които са свидетели и …

Цветница е!

Цветница е!

Цветница е!
Цветница е!

 

В началото сме на най-дръзката седмица в историята на света ни. В началото сме на най-дългия безмилостен път, извървян от човек тук на земята. Свидетели сме на превратности в преживяванията на всички, които са свидетели и познават Христос. 

 

Предизвикателствата на всеки ден от това седемдневие биха ни отворили сетивата за неочаквани преживявания, ако поволим на Бог да работи в сърцата ни. Той даде в жертва Сина Си. Господ Исус Христос изпълни това, за което беше дошъл, даде ни надежда за нашия път тук и остави вярата Си за нашето бъдеще с Него.

 

Вярваме, че Неговите мисли за нас са благословение, защото любовта Му към нас е съвършена. 

 

Посрещаме Го с цветя и макар да го изпращаме със сълзи, Той е нашата опора и надежда, за която и чрез която ние можем да живеем тук. Нека преминем през нашия път с кръст на раменете си, знаейки, че Той вече го пренесе и ще бъде с нас през целия път тук. 

 

„И като вървеше Той, людете постилаха дрехите си по пътя. И когато вече се приближаваше до превалата на Елеонския хълм, цялото множество ученици почнаха да се радват и велегласно да славят Бога за всичките велики дела, които бяха видели, казвайки: Благословен Царят, Който иде в Господното име; мир на небето, и слава във висините!“

Лука‬ ‭19:36-38‬

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.