Шалом ТВ стартира в София

16.03.2006 0 By Evangelsko.info

Шалом ТВ започна годината със сериозна активност по телевизия 7 Дни в София. Телевизията е ефирна за района и се предава по кабел и сателит в цялата страна. Предаването на Шалом ТВ ще стартира на 12 февруари 2006 и ще бъде излъчвано всяка неделя от 11.00 и 23.00 ч. Прибавянето на тази нова станция разширява обхвата на Шалом ТВ за страната, както следва:

Бургас: TV Mix всяка неделя от 11.00 и 23.00 ч. „В търсене на истината с пастор Стефан Димитров”

Варна: Варна TV ефир и MSat всяка неделя от 15:30 и четвъртък 17:30 ч. „В търсене на истината с пастор Николай Кокончев”

Варна: Варна ефир всяка неделя от 9.00 ч. „Докосване до безграничното с пастор Любомир Шиваров”

Пловдив: Пловдивска обществена телевизия всеки вторник от 12.00 ч. „В търсене на истината с пастор Иван Врачев”

Ямбол: Диана Кабел всяка неделя от 8.50 и 19.50 ч. „В търсене на истината с пастор Огнян Серафимов”

Ямбол: Tелевизия SV+ всяка събота и неделя от 19.00 ч. „В търсене на истината с пастор Огнян Серафимов”

Съчетаването на Духа на Библията и традиционното евангелско богослужение в предаванията дава отговор на постмодерното търсене на идентичност и цел в смисъла на живота. Всяка отделна презентация в програмата включва xристиянска музика и проповед, следвани от динамично представено Библейско послание.

Макар парадигмата за популяризиране на Библейската история в съвременното общество чрез високотехнологичен медиен формат да е новаторска за България, желанието на създателите е, посланието на Библейския стандарт за живот да достигне именно по този начин до всеки български гражданин. Шалом ТВ планира и редовна програма от уеб-каст предавания по интернет-страницата www.Propovedi.NET