ПАКИСТАН – Животът на Ася Биби виси на косъм

Остава само ден до момента, в който нашата сестра Ася Биби от Пакистан ще разбере дали ще бъде обесена за „богохулство“ или може да бъде освободена.

Това заседание на Върховния съд е последният шанс на Ася да избегне екзекуцията. Нека всички заедно се молим за това Върховният съд да има смелостта да отмени присъдата й и да се изправи срещу екстремистите, искащи смъртта й. Мнозина се опасяват, че ако смъртната й присъда бъде отменена, екстремистите ще вдигнат бунт. През февруари напрежението се покачи, след като Мумтаз Кадри беше екзекутиран за убийството на управителя на Пунджаб Салман Тасир, който призоваваше за реформа в закона за богохулството и за помилването на Ася.

  • Молете Бог да бъде с Ася и семейството й. Молете се тя да бъде освободена и да може да започне нов живот в мир и безопасност.
  • Молете се съдията във Върховният съд, който ще разглежда делото на Ася този четвъртък, да има смелостта да свали смъртната й присъда и да устои на натиска на екстремистите. Нека делото на Ася да доведе до отменянето на законите за богохулството.
  • Молете се за мир в Пакистан. Напрежението относно проблема за богохулството расте. Молете се правителството да има смелостта да се изправи срещу екстремизма и да отстоява свободата на вероизповеданието на всички, включително и на малцинства като християните.

8 thoughts on “ПАКИСТАН – Животът на Ася Биби виси на косъм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.