Пакистан: Молете се за нашия брат Зафар

0

Пакистан: Молете се за нашия брат Зафар, който е в затвора и в крайна нужда

Нашият брат Зафар е изправен пред опасността да прекара останалата част от живота си в затвор в Пакистан поради фалшиви обвинения за богохулство – и наистина се нуждае от нашите молитви.

Зафар Бхати, който е държан в затвора Адиала в Рауалпинди, му е дадена доживотна присъда през месец май, след като е бил обвинен в изпращането на богохулно съобщение от мобилния си телефон. Пет години след ареста си, той настоява, че е невинен.

Молим ви молете се за нашия брат от Пакистан, който е в крайна нужда и е добре да знае, че неговите братя и сестри по света се застъпват за него.

Зафар казва, че е имало няколко опита за отнемане на живота му в затвора, включително почти смъртоносно отравяне през 2013. Неговото здраве се влошава и сега той страда от сърдечносъдови проблеми. Сега той се надява да обжалва присъдата си пред Върховния съд.

  • Молим ви да издигате Зафар пред Бога и да Го молите да го утеши и поддържа. Молим ви използвайте молитвата, която Зафар ни изпрати за да се молим за него.

 „О скъпи мой Господи Исусе, чуй молитвата ми; в това тежко за мене време, аз идвам при теб. Освободи ме от моето робство.”

„О Господи, прости ми моите грехове и имай милост към мен; О Господи, чуй молитвата ми. Аз съм твое дете. Алелуя.” 

  • Молете се Бог да снабди нуждите на съпругата на Зафар, Науаб Биби, която се бори да оцелее финансово без поддръжката на съпруга си. Благодарим на Бога, че наши партньори можаха да й окажат известна помощ. Молете се Бог да снабди добър адвокат и средства за обжалването на Зафар.
  • Продължете да викате към Бог за справедливост за всеки член на нашето християнско семейство в Пакистан, който е преследван чрез всеизвестните закони за богохулство. Молете се, те да бъдат освободени от затвора, а законите променени, в името на религиозната свобода и справедливост.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.