Новият победител в America’s Got Talent споделя любовта на Христос

0

Новият победител в America's Got Talent споделя любовта на Христос
Дъстин Тавела спечели престижното предаване „Америка търси талант“ в сряда с награда от 1 милион долара. В процеса на своето участие Дъстин впечатли журито и публиката не само със своя професионализъм в областта на илюзионното изкуство, но и със своята скромност и призив за благотворителност и добри дела заради вярата си в Христос. Дъстин е женен и има 2 осиновени момченца.

 

В отговор на онези християни, които може да са скептични към илюзионното изкуство, Тавела каза: „Аз нямам специални сили. Това просто съм аз, който се опитвам да се забавлявам и да създавам чудеса за хората.“ 

 

Според Тавела илюзионното изкуство включва „култивиране на мистерия и удивление чрез изненада“.

 

През последните години той и съпругата му Кари участват в служението за бездомни и помагат на жени с кризисна бременност.

 

„Ние просто искаме да помогнем на хората да получат правомощия и искаме да бъдем мост между църквата и хората извън нея. Нашата цел не е да вкараме хората в църквата, а да накараме хората в нея да излязат навън и да служат на онези в света, които имат нужда“, пояснява Дъстин.

 

Тавела си партнира и с организацията Compassion International, световно християнско служение за деца, които живеят в бедност.

 

„Много преди своето участие в „America’s Got Talent “Дъстин имаше сърце за тези, които са по-малко благословени“, казва Джордан Грайнер, мениджър в Compassion International. „Можете да видите това отразено в собственото му семейство и в историята му, и неговото служение сред бездомните в Лос Анджелис. Това сърце се пренася върху децата по целия свят, живеещи в крайна бедност. Искаме да поздравим Дъстин за снощната победа. Ние сме особено благодарни за неговото служение, в което се стреми да помогне на повече деца да се отърват от бедността в името на Исус.“

 

Дъстин споделя, че целта в живота му е да показва любовта на Исус Христос на страдащите хора по света по един нов и практичен начин.

 

Източник: GOD TV

Новият победител в America’s Got Talent споделя любовта на Христос

Новият победител в America’s Got Talent споделя любовта на Христос

Новият победител в America's Got Talent споделя любовта на Христос Дъстин Тавела спечели престижното предаване "Америка търси талант" в сряда с награда от 1 милион долара. В процеса на своето участие Дъстин впечатли журито и публиката не само със своя професионализъм в областта на илюзионното изкуство, но и със своята скромност и призив за благотворителност и добри дела заради вярата си в Христос. Дъстин е женен и има 2 осиновени момченца.   В отговор на онези християни, които може да са скептични към илюзионното изкуство, Тавела каза: "Аз нямам специални сили. Това просто съм аз, който се опитвам да се забавлявам и да създавам чудеса за хората."    Според Тавела илюзионното изкуство включва „култивиране на мистерия и удивление чрез изненада“.   През последните години той и съпругата му Кари участват в служението за бездомни и помагат на жени с кризисна бременност.   „Ние просто искаме да помогнем на хората да получат правомощия и искаме да бъдем мост между църквата и хората извън нея. Нашата цел не е да вкараме хората в църквата, а да накараме хората в нея да излязат навън и да служат на онези в света, които имат нужда", пояснява Дъстин.   Тавела си партнира и с организацията Compassion International, световно християнско служение за деца, които живеят в бедност.   „Много преди своето участие в „America's Got Talent “Дъстин имаше сърце за тези, които са по-малко благословени", казва Джордан Грайнер, мениджър в Compassion International. "Можете да видите това отразено в собственото му семейство и в историята му, и неговото служение сред бездомните в Лос Анджелис. Това сърце се пренася върху децата по целия свят, живеещи в крайна бедност. Искаме да поздравим Дъстин за снощната победа. Ние сме особено благодарни за неговото служение, в което се стреми да помогне на повече деца да се отърват от бедността в името на Исус."   Дъстин споделя, че целта в живота му е да показва любовта на Исус Христос на страдащите хора по света по един нов и практичен начин.   Източник: GOD TV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.