МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ

7
## Нашата **МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ** По време на проведения на…

## Нашата **МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ** По време на проведения на…

## Нашата **МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ**

По време на проведения на 5-7 Април семинар на тема: „Свободата да преживееш любовта на Бог Отец”, организаторите Кевин и Ан Лък и Джон и Джейн Гудуин се съгласихме и единодушно издигнахме глас към нашия любящ и милостив Небесен Отец за Благословението на България. Святия Дух чрез Кевин Лък ни води със следната молитва:

**МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ**

Отче, отричам се от негативните думи, които съм изричал за тази земя. Аз благославям тази земя в името на Исус и вярвам в словото, което Ти си изговорил към българската земя. Аз вярвам в Теб и в Твоите изкупителни цели за България. Тази земя е благословена – аз се покайвам за проклятията, които съм изричал за моята страна чрез негативните си изповеди. Аз приемам тази земя и не я отхвърлям – тя е красива, благословена и плодородна. Бог има цел за тази страна в Своя велик план. Аз искам да заема своето място в този план, искам да изиграя своята роля в жътвата на последното време. Обичам родината си и избирам да заменя негативните си мисли и думи с положителни мисли и думи.

• Там, където има раздори, да дойде единство и хармония;

• където има смут, да дойде мир и спокойствие;

• където има съкрушеност, да дойде изцеление и възстановяване;

• където има бедност, да дойдат ресурси и снабдяване;

• където има болест, да дойде здраве и благополучие;

• където има робство, да дойде свобода!

Отче, ние благославяме природните богатства на България, ние ги извикваме, разкъсваме веригите, които противникът е поставил около и върху тази земя и нейния народ. Той ги е държал в окови много години, впрягал ги е в робски хомот, но ние разчупваме оковите в името на Исус! Изговаряме свобода и освобождение на тази земя, извикваме богатствата на земята, казваме й: „Дай плода си, онова, което от много години е било задържано и заключено“, ние казваме: „Това е твоето време да излезеш напред в името на Исус. България, издигни се и излез напред, изиграй своята роля, за да заемеш мястото си на сватбената вечеря на Агнето.“

7 thoughts on “МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.