16 Октомври

0

16 Октомври Псалм 34:4-6; Псалм 105:4; 2 Коринтяни 1:3-4 ГЛЕДАЙ ПОСТОЯННО КЪМ МЕН за помощ, утеха и приятелско общение. Аз съм винаги до теб, затова един поглед е достатъчен, за да се свържеш с Мен. Когато гледаш към Мен за помощ, тя струи свободно от Моето присъствие. Докато признаваш нуждата си от Мен както за … Continue reading 16 Октомври

16 Октомври

16 Октомври

16 Октомври
Псалм 34:4-6; Псалм 105:4; 2 Коринтяни 1:3-4


ГЛЕДАЙ ПОСТОЯННО КЪМ МЕН

за помощ, утеха и приятелско общение. Аз съм винаги до теб, затова един поглед е достатъчен, за да се свържеш с Мен. Когато гледаш към Мен за помощ, тя струи свободно от Моето присъствие. Докато признаваш нуждата си от Мен както за важните, така и за по-незначителните неща, ще бъдеш духовно жива.

Когато се нуждаеш от утеха, знай, че Аз обичам да те взимам в обятията Си. По този начин ти давам възможност не само да се чувстваш утешена, но и да бъдеш проводник, чрез който да утешавам другите. Така получаваш двойно благословение, защото живият проводник попива част от благословението, което протича през него.

Когато се потапяш постоянно в присъствието Ми, черпиш с пълни шепи от благословенията, които съм приготвил за теб, включително и от силата да противостоиш на Лукавия. Независимо какви загуби претърпяваш в своя живот, никой не може да ти отнеме този славен дар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.