Изгубена Библия се превръща в отговор на молитва

0

Мистериозната повторна поява на Библията на жена от Тексас e коментирана като чудо в социалните медии.

 

Историята зад въпросната случка е наистина завладяваща. Джойс Евънс от Тайлър, Тексас, дълго се чуди дали нейната покойна дъщеря Ба…

Изгубена Библия се превръща в отговор на молитва

Изгубена Библия се превръща в отговор на молитва

Изгубена Библия се превръща в отговор на молитва
Мистериозната повторна поява на Библията на жена от Тексас e коментирана като чудо в социалните медии.

 

Историята зад въпросната случка е наистина завладяваща. Джойс Евънс от Тайлър, Тексас, дълго се чуди дали нейната покойна дъщеря Барбара, починала през 2011 г., е приела Евангелието и е в Божието присъствие.

 

Като християнка Евънс споделя, че винаги се е надявала трите ѝ деца да повярват в Бога на Библията, като се е опитвала да им даде пример, на който могат да подражават.

 

„Мислех си, че ако им покажа любовта на Бога и вярата, която имам, тогава те ще последват моя пример“, казва жената пред KLTV-TV.

 

Що се отнася до дъщеря ѝ Барбара, изглежда, че тя е избрала да върви по своя собствен път и нейната майка продължава да задава въпроси за връзката на дъщеря ѝ с Бога.

 

„Дъщеря ми не беше съвършена. Но колко хова са? Никога не можех да спра да я обичам. Бог ми я даде“, казва Евънс. „Когато се чудим дали децата ни са спасени, трябва да се доверим на Бога и да знаем, че ще разберем едва когато стигнем там, в небето."

 

Джойс продължава да задава тези въпроси, както и да се моли, докато един ден през 2019 г. във фоайето на пенсионния център, който Евънс посещава, се появява Библия. Тя просто е оставена на открито, на един стол.

 

Евънс е шокирана, когато отваря изтърканата книга, защото вътре вижда изписано името на Барбара. Всъщност това е отдавна изгубената Библия на Барбара, а в задната част на книгата Евънс открива бележки върху посланието за Благата вест за спасение.

 

„Дъщеря ми беше написала спасителния план в задната част на Библията“, казва Евънс.

 

Някои може да се чудят дали има разумно и лесно обяснение за това как Библията е стигнала до там, но Джойс Евънс казва, че никой не знае защо или как се е оказала там. По някакъв начин Библията на Барбара – книга, съдържаща предполагаеми отговори на въпроси за духовното ѝ състояние – се завръща в семейството.

 

„Никой не знаеше откъде е дошла Библията на Барбара или как е попаднала там“, казва майката. Зная, че Господ я е поставил там. Това е отговор на молитвата ми."

 

Евънс продължава: „Ако просто се огледате, можете да виждате чудеса в живота на околните през цялото време. Бог присъства в тези дребни неща, за да ни се покаже."

 

А Тереза ​​Арън, едно от другите деца на Евънс, вярва, че повторното появяване на Библията наистина е било чудо.

 

„Това е първото нещо, за което се сетих, когато видях Библията“, казва тя. „Казах си: „Ех, сестра ми е в рая.“ И сега наистина вярвам в това.“

 

Източник: Faith Wire

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.