Християнски актьор отказва 12 милиона заради непристойна роля

0

Актьорът Крис Тъкър, известен със своите комедийни роли, е отказал 12 милиона долара за роля в поредния филм. Ролята, която му предлагали, изисквала от него да загърби принципите на християнската си вяра и да го принуди да псува и да изглежда така, …

Актьор отказва 12 милиона заради непристойна роля

Актьор отказва 12 милиона заради непристойна роля

Християнски актьор отказва 12 милиона заради непристойна роля
Актьорът Крис Тъкър, известен със своите комедийни роли, е отказал 12 милиона долара за роля в поредния филм. Ролята, която му предлагали, изисквала от него да загърби принципите на християнската си вяра и да го принуди да псува и да изглежда така, сякаш взема наркотици.

 

Според рапъра Айс Кюб, звездата от филма „Час пик“ е била помолена да повтори ролята си в комедийния филм „Петък“, но Тъкър е отказал да го стори.

 

В публикация в Туитър Айс Кюб пише: „Бяхме готови да платим на Крис Тъкър 10-12 милиона долара за следващия  филм, но той ни отказа по религиозни причини.

"Той не иска повече да псува или да пуши марихуана пред камера."

 

Напоследък Тъкър говори открито за своята вяра и как тя е променила посоката на кариерата му.

 

В интервю за уебсайта Straight.com, Крис казва: „Да съм християнин ми помага в комедията.

 

„Искам моите роли да пресъздават значими неща. Обикновено повечето комедийни филми показват неща, които са лесни са представяне – използват се ругатни или груби, недодялани приказки.

 

"Аз искам сда работя по-задълбочено, за да намеря нещо, което все е смешно, но не звучи грубо. Осъзнавам, че е по-трудно.  Аз обаче харесвам предизвикателството."

 

Тъкър е отгледан в християнски дом и въпреки че в младежките си години, се е отклонил от вярата си за известно време, сега отново се е завърнал към нея и иска да я прилага в живота си.

 

Premeir Christian News

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.