9 Септември

0

9 Септември Исая 26:4; Псалм 9:10; Псалм 25:4-5; Притчи 3:5-6 ВЪРВИ С МЕН по пътя на доверието. Най-прекият път от точка А до точка Б в твоето житейско пътуване е пътят на непоклатимото ти доверие в Мен. Когато вярата ти отслабне, избираш обиколния път. Все някога ще стигнеш до точка Б, но ще си загубила … Continue reading 9 Септември

9 Септември

9 Септември

9 Септември
Исая 26:4; Псалм 9:10; Псалм 25:4-5; Притчи 3:5-6


ВЪРВИ С МЕН

по пътя на доверието. Най-прекият път от точка А до точка Б в твоето житейско пътуване е пътят на непоклатимото ти доверие в Мен. Когато вярата ти отслабне, избираш обиколния път. Все някога ще стигнеш до точка Б, но ще си загубила ценно време и сили. Щом осъзнаеш, че си се отклонила от пътя на доверието, погледни към Мен и прошепни: „Доверявам Ти се, Исусе.” Това ще ти помогне да се върнеш към Мен.

Колкото по-далеч бродиш по пътя на неверието, толкова по-трудно ще си припомняш, че Аз съм с теб. Тревожните ти мисли ще летят във всички посоки, ще те отнасят все по-далеч от Моето присъствие. Затова трябва често да изповядваш доверието си в Мен. Този простичък акт на вяра ще те води по прави пътеки. Доверявай Ми се с цялото си сърце и Аз ще оправям пътеките ти.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.