Стивън Болдуин ще бъде в църква „Блага вест” тази неделя

0

stephen_baldwin

Стивън Болдуин е в България за снимките на новия си филм „Харпии“. Секуларните български медии вече обявиха, че известният американски актьор проповядвал насред София, но истината е различна.

Стивън Болдуин е новороден християнин, който от пет години работи по значими обществени проекти. Болдуин е активен филантроп, подпомага проект за превенция и борба със СПИН в Лос Анжелис и центъра за борба с рак „Карол Болдуин“. В началото на 2006 той започна с християни, свои колеги от бранша, кампания в Ню Йорк против порнографията. Популярният актьор е и гласът на изданието на аудио Библията „Ню Белийвър“.

В момента Стивън Болдуин е директор, ко-продуцент и водещ на предаването Livin’ It (букв. Живеейки) – документална поредица за световно известни атлети християни. „Livin It“ представя задълбочен поглед върху живота и работата на най-големите таланти в света на скейтбординга и BMX, които като християни показват на децата как може да се живее екстремен живот за Исус Христос.

По думите на актьора „Толкова много деца днес са изгубени и търсещи. Ние вярваме, че Livin’ It ще ги свърже заедно, ще ги развлича, но и ще ги накара да мислят за това как да живеят живота си за Христос“.

Болдуин живее в щата Ню Йорк със съпругата си и двете си дъщери. Определя семейството и вярата си като приоритети пред работата. „Да срещна и приема Исус бе най-прекрасното нещо в живота ми“, казва той.

Тази неделя актьорът и съпругата му, бразилската манекенка Кения Диодато, ще посетят сутрешното богослужение в църква „Блага Вест“ в София с пастор Людмил Ятански.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.