28 Юли

0

28 Юли Псалм 139:1-4; 23-24; 1 Йоан 4:18 ОСТАВИ ЛЮБОВТА МИ да се стича до най-съкровените кътчета на сърцето ти. Не се затваряй за Мен. Познавам те така както никой не те познава, така както ти самата не се познаваш. Затова не се опитвай да Ми представяш „чистичката” си фасада. Раните, които криеш от светлината … Continue reading 28 Юли

28 Юли

28 Юли

28 Юли
Псалм 139:1-4; 23-24; 1 Йоан 4:18


ОСТАВИ ЛЮБОВТА МИ

да се стича до най-съкровените кътчета на сърцето ти. Не се затваряй за Мен. Познавам те така както никой не те познава, така както ти самата не се познаваш. Затова не се опитвай да Ми представяш „чистичката” си фасада. Раните, които криеш от светлината на Моята любов, рано или късно ще се възпалят и загноят. Тайните грехове, които „криеш” от Мен ще си развият укрепления и постепенно ще започнат да контролират живота ти, без дори да си даваш сметка за това.

Отвори се напълно за преобразяващото Ми присъствие. Остави сияйната светлина на любовта Ми да издири и стопи скритите ти страхове. Това може да стане само когато си насаме с Мен, когато оставиш любовта Ми да проникне до най-съкровените кътчета на сърцето ти. Отпусни се, наслаждавай се на Моята скъпоценна любов. Съвършената любов пропъжда страха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.