2 Октомври

0

2 Октомври Лука 12:7; Йоан 1:12; Римляни 10:13 НИКОГА НЕ ПРИЕМАЙ ЗА ДАДЕНОСТ пребъдването Ми в теб. Не преставай да се учудваш на постоянното Ми присъствие, с което те обграждам. Колкото и да те обича, никой човек не може да бъде с теб по всяко време. Нито може да познава най-съкровените трепети на сърцето ти … Continue reading 2 Октомври

2 Октомври

2 Октомври

2 Октомври
Лука 12:7; Йоан 1:12; Римляни 10:13


НИКОГА НЕ ПРИЕМАЙ ЗА ДАДЕНОСТ

пребъдването Ми в теб. Не преставай да се учудваш на постоянното Ми присъствие, с което те обграждам. Колкото и да те обича, никой човек не може да бъде с теб по всяко време. Нито може да познава най-съкровените трепети на сърцето ти и духа ти. Аз зная всичко за теб – дори космите на главата ти са преброени. И въпреки това искам да Ми говориш, да Ми споделяш сърцето си.

Много хора цял живот търсят някой, който да ги разбира. Дават мило и драго да си намерят такъв доверен приятел. А Аз съм на разположение на всички, които Ме призовават и които отварят сърцата си да Ме приемат за свой Господ и Спасител. Този прост акт на вяра е началото на една вечна любов. Аз, Любимият на душата ти, те разбирам прекрасно и те обичам с вечна любов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.