Осми признак: НЛО В НЕБЕТО

2

Gordon-Lindsay_Signs_Soon_Coming_Christ

ПРИЗНАЦИ ЗА СКОРОШНОТО ИДВАНЕ НА ХРИСТОС
Гордън Линдзи

Научният свят днес се смайва от една от найчудните мистерии в историята. От много години докладите на безброй източници от цял свят валят относно странни обекти, явяващи се в небесата обекти, които явно имат силата да се движат при невероятни скорости. Тези обекти се явяват като нещо съвсем различно от въздухоплавателните уреди, известни на земните жители. В поблизко време те получиха наименованието неидентифицирани летящи обекти или съкратено НЛО.

Някои от тези НЛО бяха идентифицирани като известни обекти, обаче, според военната интелигенция поголямата част от тях не са могли да бъдат обяснени.
Направиха се много опити да се разреши мистерията на НЛО, като се говори, че те са резултат от масово внушение или са продукт на свръх стимулирани въображения. В отделни случаи, разбира се, хората са обърквали балони с топъл въздух и други подобни обекти с НЛО. Имайки предвид точно такива примери, управленията на въздушните сили в различни страни приемат, че има все още много случаи, които не могат да бъдат причислени нито към гореспоменатите въздействия, нито към природни феномени от рода на миражите или атмосферните инверсии. Единственият отговор за мистерията на НЛО е, че те са от свръхестествен произход.

Тъй като относно последните времена Исус каза, че ще има знамения от небето, няма съмнение, че тези НЛО са от пророческо значение (Лука 21:11).

2 thoughts on “Осми признак: НЛО В НЕБЕТО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.