Седми признак: РЕВЪТ НА МОРЕТАТА И ОКЕАНИТЕ

1
Седми признак: РЕВЪТ НА МОРЕТАТА И ОКЕАНИТЕ

Седми признак: РЕВЪТ НА МОРЕТАТА И ОКЕАНИi...

Gordon-Lindsay_Signs_Soon_Coming_Christ

ПРИЗНАЦИ ЗА СКОРОШНОТО ИДВАНЕ НА ХРИСТОС
Гордън Линдзи

“И ще станат знамения в слънцето, в луната и в звездите, а по земята бед¬ствие на народите, които ще бъдат в недоумение поради бученето на морето и вълните” (Лука 21:25).

Думите на Исус относно рева на моретата очевидно е знак, посочващ края на времето, когато моретата ще излязат от своите брегове. Подобно нещо се случи през 1953 г. в Холандия. Цялото познание в инженерството се наложи да бъде употребено за създаване на серия от големи диги, които да предпазят земите от очакваното нахлуване на океана. Но в началото на годината се появи безпрецедентна комбинация на силите на природата, действащи в Североатлантическия океан: ветрове със страхотна скорост налетяха на бреговете на Англия и ниските земи, носейки със себе си вълни с огромни размери и сила; в същото време пролетните приливи бяха в максимума си! Тази комбинация от обстоятелства доведе до оформяне на стена от вода, която се втурна върху защитните диги, наводнявайки една шеста от земите. Хиляди изгубиха живота си; множества останаха без подслон, да не говорим за огромните загуби на имущество. Никога преди не е имало нещо подобно от времето на Средните векове.

Други явления от този род предстоят тепърва. Откровение 8:8,9 говори за голяма планина, падаща в морето, и пак според пророчеството, една трета от всички кораби в морето ще бъдат разрушени. Такава приливна вълна би взела страхотен брой жертви по всички пристанища в света. Този признак бученето на моретата и океаните, сочи, че времето за идва¬нето на Христос не може да е далечно.

1 thought on “Седми признак: РЕВЪТ НА МОРЕТАТА И ОКЕАНИТЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.