Пети признак: ВОДОРОДНАТА БОМБА

0
Пети признак: ВОДОРОДНАТА БОМБА

Пети признак: ВОДОРОДНАТА БОМБА

Gordon-Lindsay_Signs_Soon_Coming_Christ

ПРИЗНАЦИ ЗА СКОРОШНОТО ИДВАНЕ НА ХРИСТОС
Гордън Линдзи

Когато Исус разказва за явленията, които ще се наблюдават точно преди връщането Му на земята, Той споменава едно обстоятелство, което доскоро изглеждаше напълно невероятно. Говорейки за Голямата скръб, която трябва да дойде на света, Той каза: “Защото тогава ще има голяма скръб, каквато не е имало от началото на света до сега, и каквато не ще има. И ако не се съкратяха ония дни, не би се избавило нито едно същество; но заради избраните ония дни ще се съкратят” (Мат. 24:21,22).

До преди няколко години изпълнението на това пророчество изглеждаше малко вероятно и правеше казаното от Исус абсурдно. Дори през Втората световна война населението на земята нарасна бързо и ужасите на войната не можаха да го изтощят. Какво би могло да се случи, че да заплаши живота на всеки жител по лицето на земята?

Тогава неочаквано дойде новината за атомната бомба. Повече хора загинаха в Хирошима в тази съдбоносна частица от секундата, отколкото бяха загубите в много от найголемите войни в историята.

Атомната сила възвести за идването на една нова епоха и изглеждаше, че силите на разрушението стигат своята абсолютна граница. Но само за няколко години атомната бомба от типа, употребен над Хирошима, стана демоде. Следващото обявление беше вече за водородната бомба, която би могла напълно да унищожи живота в такива огромни градове като Париж или Ню Йорк. Силата на водородните бомби би могла да се увеличи дотолкова, че да е в състояние да разкъса земната обвивка! Ужасяващият фантом на масово самоубийство се оказва възможен в недалечното бъдеще. Сега се изяснява пълната истина на думите на Исус. С напредването на времето, освен ако Бог не се намеси, всеки жив е заплашен от насилствена смърт, а земята от пълно опустошение. За щастие, обаче, Бог не ще позволи да се случи това. Защото Христос ще дойде преди всичко това да стане. Впрочем, тези неща са сигурен признак за твърде близкото Му пришествие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.