ВСЕОБЩА МОЛИТВА на 27 юни 2014

potopСкъпи братя и сестри, уважаеми съработници, Пастори,
Във връзка с настъпилото бедствено положение в Североизточна България, обявяваме всеобща молитва на 27.06 (петък) от 18.30 ч. в сградата на Евангелска църква на вяра гр.Пловдив – ул. Иван Рилски 16. Всеки един от вас е много добре дошъл! Нека се съберем и издигнем глас към Бог за България!

Бог да ви благослови!
Иван Несторов

Всеки последен петък на месеца, ние от Християнски Център Бургас заедно с всички църкви в мрежата ни, заставаме в молитвена вечер пред Господа.

Приканваме всички от вас да се включите в молитвата заедно с нас – там, където сте.
Изключете телевизора, настройте се на духовна честота и се потопете в молитва заедно с нас.
Тук ние ще публикуваме нуждите, за които ще се молим. Ако някой от вас има специална нужда и иска да я сподели, за да се молим всички заедно – нека го направи!

ИМА ГОЛЯМА СИЛА В УСЪРДНАТА МОЛИТВА НА ПРАВЕДНИТЕ! ЗАТОВА – ДАЙТЕ ДА ПРЕВЗЕМЕМ ВСИЧКИ КРЕПОСТИ, ИЗДИГНАТИ СРЕЩУ ПОЗНАНИЕТО НА БОГА!

Ние просим, молим, застъпваме и ходатайстваме за:
– Нуждите на ближните ни;
– България: спасението на страната, просперитет, успех, духовно съзряване на народа, духовния климат над родината, за всички поколения и раси, живеещи тук;
– Света: молим се за мисиите по света, за всички мисионери, които обикалят, за да благовестват, за всички страни, нации и племена, които още не са достигнати: Господ да изпрати работници, да снабди нуждите и да ги привлече към себе си.
– За всички църкви както в България, така и в света: да се събудят от летаргичния си сън, да се запалят отново с първия огън от Петдесятница, да се екипират и обучат, за да можем заедно да изпълним великото поръчение: „Идете по целия свят и проповядвайте това евангелие!“

Молитвената вечер е придружена и от тридневен пост на 25-27 юни – само на вода, без прекъсване!

Бъдете благословени!
Християнски Център Бургас

3 thoughts on “ВСЕОБЩА МОЛИТВА на 27 юни 2014

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.