РОЖДЕСТВЕНИ ДАРОВЕ

0

child

Ето че отново наближиха прекрасните Рождествени празници, които всеки от нас очаква с вълнение. Най-развълнувани, обаче са децата, които още от сега с трепет очакват да настъпи щастливия момент с подаръците.

Кутии “РОЖДЕСТВЕНИ ДАРОВЕ”
За съжаление ще има деца, които няма да бъдат зарадвани, защото надеждата за подарък не се ражда дори на Рождество. Ако желаете да зарадвате поне едно от тези деца, моля присъединете се към “Рождествените дарове”, с които и тази година искаме да донесем искрица любов на тези палавници. Можете да подготвите кутия, която ще бъде вашият “Рождествен дар”.

Какво да подаря?
Кутията трябва да е от обувки, а вътре, изпрани и прилежно изгладени като за РОЖДЕСТВЕН ДАР, може да поставите някои дрешки, чорапи, шалчета, шапки, които децата ви вече не използват. Можете да прибавите и някои от играчките, с които деца ви не си играят. Лакомствата са най-любимата част от Рождество, за това моля да добавите и близалка, бисквити или дребни бонбонки, с които да зарадвате малките палавници. Не забравяйте и калъпче сапун, четка и паста за зъби.

На кого да ги подаря?
Нашата молба е кутиите с Рождествени дарове да достигнат до деца, които няма да получат никакви подаръци. Някои от тези деца са във вашите църкви-изненадайте ги за празника. Други може да откриете в църквите от вашия окръг-нека чрез вас, Бог да зарадва детските сърца.

Ако желаете, обаче, вашите дарове да достигнат до децата от снимките от Розино, моля да ни се обадите до 20 декември. Нека на Бъдни вечер повече деца да бъдат зарадвани с РОЖДЕСТВЕНИ ДАРОВЕ. Бог да ви благослови и Честито Рождество Христово!
_______________________________________
За повече информация:
Екипа на Мисия Възможност тел. 02 / 992 83 74, GSM 0896 780 121
E-mail: mpbulgaria@intech.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.