РОК БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ С Б.Т.Р И ЕКСТРЕМУМ

0

kids3На 26 май, сряда, в зала 11 на НДК (кино Люмиер) от 19.00ч. рокаджиите от Б.Т.Р и Екстремум ще свирят в благотворителен рок концерт, част от Кампанията „SOS лято“. Концертът е организиран съвместно с фондация „Бъдеще и Надежда“ , Демократичен Алианс на жените и с партньорството на НДК.
Средствата, събрани от инициативата, ще бъдат предоставени на «SOS Детско селище Дрен».

Като част от кампанията на 27 май, в Американския център (пл.Славейков 4а, Столична библиотека), от 17.00ч. ще се проведе и благотворителен търг, на който децата от детското селище ще предложат изработени от тях творби, а също така – различни дарители ще предоставят с благотворителна цел свои произведения. Търгът ще се осъществи в партньорство с Американския център.

Билети за благотворителния концерт на 26 май ще се продават на място преди самия концерт, цената им е десет лева. Поканени са всички фенове на групите Б.Т.Р и Екстремум, които не за първи път показват своята ангажираност с благородни и благотворителни каузи.

Желанието на музикантите и на останалите организатори е да зарадват почитателите на рок музиката и заедно с тях – да подарят на децата от «SOS Детско селище Дрен» едно по-хубаво и весело лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.