5G са 24 гигахерца резонанс

5G са 24 гигахерца резонанс

5G това са 24 гига херца резонансната честота на водата концентрирана най много в кръвта и мозъка. В кръвта и мозъка е най много концентриран духа на живота, на Святия Дух Който е само в християните но Божието дихание даващо живот на всяка органична материя: хора, животни и растения. С допълнителното модулиране на тази носеща честота на подсъзнателно и духовно ниво заобикаляйки съзнанието ще се внушава покорно зомби съзнание на гражданите на Новия Световен ред, мисли, видения, внушения, емоции, болести, поклонение към системата наречена ЗВЯРА у олицетворяващият я АНТИХРИСТ. Целта на 5 G е директно или индиректно да препрограмира човешкия дух и съзнание за да отдаде изцяло Божествената си сила и власт на сатана и демоните, което и ще се случи. Само така те ще могат да правят лъжливите чудеса както е предсказано в Библията. Факт е също че на преданите на Бог Исус Христос, не приемащите чипирането и не покланящи се системата ЗВЯРА, тези влияния няма да навредят защото в нас е По-Великият Святия Дух. По човешки тънка метална мрежа не позволява 5G лъчението да проникне във телата ни. Има и други подобни методи но повечето от хората няма да се възползват от тях.

7 thoughts on “5G са 24 гигахерца резонанс

 1. Какъв е източникът на тази информация? Може ли да се сподели в коментар по долу?

 2. „In the U.S., Verizon is using 28 GHz and AT&T is using 39 GHz. 5G can use frequencies of up to 300 GHz.The higher the frequency, the greater the ability to support high data transfer speeds without interfering with other wireless signals or becoming overly cluttered. Due to this, 5G can support approximately 1,000 more devices per meter than 4G.“

  Моля, направете си само изводите за резонанси и прочее.

 3. Добра статия,дявола има по коварни оръжия от 5G.

 4. Защо мислите, че 5G и чипа имат нещо общо със Звяра? ДА ТЕЗИ НЕЩА СА ВРЕДНИ ИЗОБЩО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО , но от къде е тази убеденост, че това има връска със Звяра? Само числото 666 ли?
  Ние днешните вярващи, не сме ли доста фанатизирани и фантазьори тласка и от вълните на масови внушения а не здравомислещи и стоящи върху истините на Писането?
  Не сме ли подвежда и в фалшива посока?
  Чувал съм от други, че последните три символа от Откровение 13 са превеждани неправилно и съвсем не значат 666 а са три арабски символа, които преводачите, понеже Новият завет е на гръцки, не могат точно да ги преведат а са и символи а не букви.
  Арабите днес с лекота ги превеждат като: Алах е велик и Мохамед е неговия пророк.
  Така, че се смята че Звяра е исляма и “ Махди“ който ще дойде последните 7 години ще наложи исляма по целия свят. Коя друга религия кажете е създадена за да коригира дори със сила християнството и така го налага, и се стреми към световно господство? Коя друга религия по численост до 2050 г. се очаква да надмине по численост християните?
  Коя друга религия изкупува църкви и ги превръща в джамий? Коя друга религия строи джамий по цял свят и вече са повече от църквите? С коя друга религия християнските политици и лидери прелюбодействат и не я досягат заради богатствата й от петрол?
  ПОМИСЛЕТЕ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.