Нови книги на Джон и Лиза Бивиър

0

1Необикновен, Джон Бивиър
Задоволете вроденото си желание да се издигнете над обичайното. Не е ли вярно, че копнеем да видим, да преживеем и да извършим необикновени неща? Въпреки това, често се задоволяваме с посредствеността, когато величието е само на една ръка разстояние.

Защо историите за героични триумфи над невъзможно изглеждащи ситуации ни привличат така? Гледайки приключенски филми, супергерои и истории за невероятни човешки подвизи, откриваме ли вроденото в нас желание за нещо по-велико в живота? Може би си мислим, че имаме нужда да избягаме от реалността или да бъдем забавлявани, но всъщност това е копнеж, вдъхновен от Бог – за необикновеното.

Популярният автор Джон Бивиър разкрива, че ние сме създадени за повече – сътворени и предназначени, за да бъдем необикновени. Това е картата на вашето пътешествие към промяната. Вие сте създадени за живот отвъд обичайното разбиране за успех и удовлетворение. Цена: 9,00 лева

2Лъвице, издигни се, Лиза Бивиър

Събуди се! Когато лъвицата се събужда от дрямката си, това представлява един невероятен образ на сила, страст и красота. Дори самото й присъствие владее над пейзажа, предпазва малките й и дава сила на лъва. Когато са събрани заедно, лъвиците се превръщат в творческа и стратегическа сила, действащи като едно, за да променят заобикалящата ги среда. Ти също си лъвица!

В книгата „Лъвице, издигни се” Лиза Бивиър – автор и говорител, разказва за живота и образа на лъвицата – от една страна, свиреп, но от друга, нежен. Разкривайки удивителни характерни черти на това невероятно творение, Лиза предизвиква жените да се заредят с нов ентусиазъм, сила и цел.

Научете какво означава:
– да бъдете невероятен образ на сила;
– да предпазвате малките си на всяка цена;
– да дадете гласа си, за да помогнете на безгласните;
– да живеете през деня (в светлината) и да ловувате през нощта (в тъмнината);
– да издадете общ рев, който да промени всичко около вас.

Пълна с прекрасни прозрения от природата, както и със стойностни библейски препратки, книгата „Лъвице, издигни се” е призив към жените да се изправят със сила и в многочисленост, за да променят света около тях. Ние сме Неговите лъвици, които са будни. Цена 8,00 лева

Поръчайте и двете книги на Джон и Лиза Бивиър над 10 % намаление само за 15лв.

За поръчки и информация:
гр. Силистра 7500
бул. „Македония“ 148, ап. 3
тел.: (086) 821-522
GSM: 0899 17 45 14; 0896 80 84 68

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.