Молете се за пастор Ли Уанхуа, тормозен и измъчван от китайската полиция

5

Молете се за пастор Ли Уанхуа, тормозен и измъчван от китайската полиция

Китайската полиция многократно е тормозила пастор на домашна църква през последните месеци, като го карали да се присъедини към управляваната от държавата Three Self ChurchНа 9 ноември служители по сигурността арестували пастор Ли Уанхуа в дома му и го завели за разпит. Те конфискували неговата Библия и книга с поезия, заплашвайки да забранят домашната му църква, ако не спрат да се събират.

През юни пастор Ли бил задържан в продължение на три дни, след като бил обвинен в „организирането на организации с цел … подкопаване на правоприлагането“ и властите конфискували 12 Библии и 48 песнарки. Молете се за вярата и смелостта на пастор Ли и домашната църква да продължи да се събира.

5 thoughts on “Молете се за пастор Ли Уанхуа, тормозен и измъчван от китайската полиция

  1. Господ ще въздаде победа,Господ ще доведе до изход!Дерзаем.и се молим за пастора!Велик е нашия Бог отец!Свята и скъпоценна е кръвта на нашия спасител и изцерител Господа Исуса!Ние сме победители в светлото му име!Да бъде волята му!Нека ни води вярата и силата на неговия дух!Нека общението и силата на Святия дух спаси пастора!Боже прости и съхрани сърцето му!Нека го води твоята победоносна и мощна ръка!Амин!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.