КОЙ иска децата да са част от най-радикалния експеримент в историята?

0

Наистина ли искате собственото ви дете да бъде част от най-радикалния експеримент в човешката история?

Д-р Робърт Малоун: Аз съм лекар и учен, но най-вече съм баща и дядо

Наистина ли искате собственото ви дете да бъде част от най-радикалния експеримент в

Посветих цялата си кариера на разработката на безопасни и ефективни начини за лечение на инфекциозни заболявания. Ваксиниран съм срещу COVID-19 и съм за ваксините като цяло.

Преди да вземете необратимото решение да ваксинирате детето си, нека ви предоставя няколко факти за технологията иРНК, която изобретих:
  • В тялото на детето ви ще бъде инжектиран вирусен геном, чрез който се произвеждат токсични шипови протеини. Тези протеини често причиняват трайни промени и увреждания на важни функции в мозъка, нервната система, сърцето и кръвоносните съдове, репродуктивните органи и имунната система. Тези щети са необратими – не можете да поправите мозъчните лезии, сърдечната тъкан, имунната система или репродуктивните увреждания.
  • Тази технология не е тествана адекватно. Нуждаем се от поне 5 години тестване преди да можем наистина да разберем рисковете, чиито вреди често се разкриват много години по-късно. Питам ви като колега родител – наистина ли искате собственото ви дете да бъде част от най-радикалния експеримент в човешката история?
  • Лъжат ви за истинската причина за ваксинацията на децата ви. Те не представляват опасност за вас – родителите, нито пък за бабите и дядовците им. Точно обратното – имунитетът им след заразяване с COVID-19 е от решаващо значение за съвземането на човечеството от заразата.
  • Ваксинацията на деца не е в полза на тях самите или на семействата им, а рисковете са твърде високи. Силно ви препоръчвам да се съпротивлявате, за да защитите децата си.

Източник

Робърт Малоун е противоречива личност. Той често получава неодобрение от научните среди и медиите, а титлата „изобретател на иРНК технологията“, която той самият поставя в представянето си в Twitter, не смекчава тона на критиците. През последните месеци зачести гостуването му в подкасти и кабелни новинарски предавания, а последователите му в Twitter вече са над 400 000.

Когато Малоун е студент по биология през 80-те, той инжектира генетичен материал – ДНК и РНК – в клетките на мишки с надеждата да създаде нов вид ваксина. Той е първият автор на статия от 1989 г., която демонстрира как РНК може да бъде вкарана в клетките чрез т.нар. липиди.

Докторът неведнъж е изразявал своето недоволство от липсата на признание за интелектуалния си принос. „Отписаха ме от историята“, казва той, а  Каталин Карико (още позната като „майката“ на РНК ваксините), старши вицепрезидент на BioNTech, твърди, че има „стотици учени, които са допринесли повече от Малоун за развитието на иРНК ваксините.“
Профилът на Малоун в LinkedIn е блокиран два пъти поради предполагаемо „разпространение на фалшива информация“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.