ГЛОБАЛНА ЛИДЕРСКА КОНФЕРЕНЦИЯ НА „УИЛОУ КРИЙК” В БЪЛГАРИЯ

0

lider_300

26–27 октомври 2007 година – София
За информация: 02/9521509 или willow@studio865.org

Глобалната лидерска конференция на „Уилоу Крийк”, САЩ, е селекция от лекции на световноизвестни практици в областта на лидерството, записани на тяхната конференция в Чикаго, които ще бъдат показани през октомври в 193 града (31 държави) на голям екран. Това е обучение в областта на лидерството на световно ниво, съчетано с боговдъхновено и сърдечно хваление “на живо” и общуване между лидерите. За евангелските църкви в България 2007 година е началото на ползотворно сътрудничество с организацията „Уилоу Крийк”.

Сигурно сте чували постулата: “Човек усвоява 10% от това, което слуша, 50% от това, което вижда, 70% от това, което изговаря, и 90% от това, което прави сам.” Затова и по време на конференцията освен професионалните напътствия и съвети ще има време за самостоятелна работа, когато участниците сами ще определят своите ключови отправни точки за развитие и промяна.

Българският организационен комитет и техническият екип, ангажиран с конференцията, са обучени и мотивирани да представят най-добрата продукция и да създадат добри условия за провеждане на събитието. По време на конференцията ние ще бъдем заедно, ще осигурим допълнителни материали, за да ви помогнем да преминете на следващото ниво на знания и умения. Глобалната лидерска конференция предлага добра възможност за начало на развиването на дарбите, които Бог ви е дал, способности, които можете да започнете да използвате от днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.