Деца декларират, че не следват религия

Деца декларират, че не следват религия

Деца декларират, че не следват религия

Нашите сътрудници ни разказаха за новопоявили се доклади за деца в две училища в провинция Жежянг в Китай. Децата са били помолени да попълнят формуляр, в който да посочат, че не следват някаква религия. (Оказало се, че 200 от децата в училището са християни. Когато ги заплашили, 100 от децата отново посочили, че са християни, след това отново ги заплашили, при което около 30 от децата отново посочили, че са християни. Пак ги заплашили, при което едно от децата отказало да направи компромис с вярата си.)
Татко, молим те тези деца да останат смирени, без страх и уверени в истините на Евангелието. Ние те молим, те винаги да помнят твоето обещание, че „никога няма да ни оставиш, нито да ни забравиш.“ Нека гоненията, през които преминават, дори в тази млада възраст, произведат дълбока любов към Теб и реколта от спасени души, където и да отидат.

Our field has told us of emerging reports of children in two schools in #China’s Zhejiang Province. Children were asked to fill out a form stating they did not follow a religion. Read what happened when 200 children declared they were Christians.

2 thoughts on “Деца декларират, че не следват религия

  1. Татко, молим те да опазиш тези деца от лукавия. Молим те твоята милостива ръка да бди над тях и те да растат и да се укрепват във вярата си и любовта си в теб. В името на Исус те молим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.