Анна от Египет иска да сподели

Анна от Египет иска да сподели

26.06.2020 0 By Evangelsko.info
Анна от Египет иска да сподели историята си с вас.

Пандемията от КОВИД-19 вече указва унищожително въздействие върху живота на бедните християни в Горен Египет, Индия, Пакистан, Алжир и другаде. 
На много места, които са враждебно настроени спрямо евангелието, християните са подложени на увеличени гонения и техния плач за помощ често бива игнориран от локалните благотворителни организации, които помагат само на семейства с друга вяра. 
Благодарим много ако вече сте дарили към тази молба чрез поща или онлайн, но ако не сте имали шанса да дарите за нашата молба за помощ на бедните и потиснати християни ви молим да го направите днес. 
Анна е единственият работещ член на семейство от петима. Две от нейните деца са с тежки увреждания и не могат да се движат. Нейния съпруг е прикован към леглото, борещ се с продължително заболяване, което източва живота му. 
Често семейства като това на Анна се борят с бедността цял живот. Те са принудени да работят за ниски заплати и са изправени срещу предразсъдъци и дискриминация заради вярата си в Исус. 
Когато работници на терен, изпратени от нашите министерски партньори в Египет, посетиха къщата на Анна, те бяха съкрушени. Те стояха в тишина известно време. Какво можеш да кажеш на жена, която се бори всекидневно да осигури храна и грижа за нейното болно семейство, живеещо в толкова ужасни условия?
Но Анна им се усмихна и проговори първа. Тя каза следното: „Говорих с Бог току-що и Му казвах, че знам, че не съм сама. Сигурна съм, че Ти си тук и ме чуваш и ще осигуриш начин да помогнеш на мен и моето семейство.“
Вашият подарък днес ще предостави много повече от храна и финанси на семейства, а и възможност да започнат малък бизнес и да се откъснат от бедността. Ще покаже на вярващи като Анна, че не се борят сами и че Бог чува техните молитви. 
Благодарим ви, че помагате на християнските семейства да оцелеят и за това, че ги окуражавате в тяхната вяра като помагате с нуждите им.
С благодарност за вашата подкрепа,
Пол Робинсън, Главен изпълнителен директор