Андрю Брансън e под домашен арест

1

Turkish flag in front of the Sultanahmet or Blue Mosque

Точно преди седмица, на последното изслушване по делото на мисионера Андрю Брансън, съдът в Измир (който гледа дела с тежки престъпления) реши американския пастир да остане в затвора до следващото дело на 12 октомври. През последните дни, обаче, здравето на п-р Брансън се е влошило заради тежките условия в затвора и според информация на турския Daily Sabah Андрю Брансън ще бъде преместен в дома си, за да остане под домашен арест.

Делото срещу Брансън задълбочи пропастта в отношенията между съюзниците от НАТО – Вашингтон и Анкара.

Служителите от американското посолство и консулството в Турция още не са коментирали окончателната информация. Адвокатът на Андрю Брансън е споделил пред Ройтерс, че също чака потвърждение. Според съобщение на съда отпреди часове, вследствие на молба, внесена от адвоката на Брансън решението за домашния арест би трябвало да влезе в сила незабавно от днес. Пастир Брансън ще трябва да носи специална електронна гривна за проследяване и няма да има право да напуска дома си, както и Турция.

1 thought on “Андрю Брансън e под домашен арест

  1. Вижте, братя и сестри българи, Библейските пророчества ясно сочат СЕДМИЯ ЗВЯР, КОЙТО БЕШЕ РАНЕН В ГЛАВАТА, НО ОЗДРАВЯ И СТАНА ОСМИЯ ЗВЯР. КОЙ Е ТОЗИ ОСМИ ЗВЯР? РАЗБИРА СЕ, ТОВА Е ТУРЦИЯ. Напълно се съгласявам с БРАТ УАЛИД ШОЕБАТ, който с изключително Божествено проникновение тълкува тази важна духовна материя от Библейската есхатология за Последните времена. Ако някой брат или сестра имат Интернет, а са пропуснали да чуят брата, то нека незабавно да го видят, при това многократно, за да могат да станат проводници на ВОЛЯТА НА НАШИЯ ГОСПОД И СПАСИТЕЛ,СИНЪТ БОЖИЙ ИИСУС ХРИСТОС! СЛАВА НА ИМЕТО МУ СЕГА И ЗАВИНАГИ! АМИН!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.