4 Декември

0

4 Декември Исая 55:8-9; Колосяни 4:2; Псалм 116:17 МОИТЕ ПОМИСЛИ не са като твоите помисли; нито Моите пътища като твоите пътища. Както небето е по-високо от земята, така и Моите пътища са по-високи от твоите пътища, и Моите помисли – от твоите помисли. Помни кой съм Аз, докато търсиш лицето Ми. Учудвай се на чудото, … Continue reading 4 Декември

4 Декември

4 Декември

4 Декември Исая 55:8-9; Колосяни 4:2; Псалм 116:17


МОИТЕ ПОМИСЛИ

не са като твоите помисли; нито Моите пътища като твоите пътища. Както небето е по-високо от земята, така и Моите пътища са по-високи от твоите пътища, и Моите помисли – от твоите помисли. Помни кой съм Аз, докато търсиш лицето Ми. Учудвай се на чудото, че можеш да общуваш с Царя на вселената по всяко време и на всяко място. Никога не приемай за даденост тази невероятна привилегия!

Макар че съм необятен и велик, Аз те обучавам да мислиш Моите мисли. Докато се потапяш в присъствието Ми, Моите мисли постепенно завладяват ума ти. Духът Ми ръководи този процес. Понякога извиква в съзнанието ти библейски стихове. Друг път изостря сетивата ти, за да доловиш откровенията, отправени директно към теб. Това общение те укрепва и подготвя за предстоящото в житейския ти път. Отдели си време да слушаш гласа Ми. Когато жертваш от скъпоценното си време, Аз те благославям много повече, отколкото се осмеляваш да си поискаш.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.