30 Септември

0

30 Септември Матей 6:34; Йоан 10:10; Яков 4:13-15 АЗ СЪМ ПОСТОЯННО С ТЕБ за да се грижа за теб. Това е най-важното нещо в твоето съществуване – обещание за вечността. Аз не съм ограничен от време и пространство. Няма защо да се боиш от бъдещето, защото Аз съм с теб завинаги. И когато направиш този … Continue reading 30 Септември

30 Септември

30 Септември

30 Септември
Матей 6:34; Йоан 10:10; Яков 4:13-15


АЗ СЪМ ПОСТОЯННО С ТЕБ

за да се грижа за теб. Това е най-важното нещо в твоето съществуване – обещание за вечността. Аз не съм ограничен от време и пространство. Няма защо да се боиш от бъдещето, защото Аз съм с теб завинаги. И когато направиш този „квантов скок във вечността, ще видиш, че те чакам в Небето. Бъдещето ти е в Моите ръце; Аз ти го давам ден след ден и миг след миг. Затова не се безпокой за утрешния ден.

Искам да живееш изобилен живот през този ден. Да видиш всичко, което трябва да се види, да извършиш всичко, което трябва да бъде извършено. Не се разсейвай от грижи за утрешния ден. Остави ги на Мен! Всеки ден от живота ти е славен дар, но толкова малко хора знаят как да живеят в настоящето и пилеят енергията си в безпокойство за бъдещето или съжаление за отминалите дни. Така едва-едва имат силата да стигнат до края на настоящия ден и са много далеч от изобилния живот, който съм им осигурил чрез Моята благодат. Уча те да се съсредоточаваш в Моето присъствие в настоящия момент. Това е ключът към получаването на изобилния живот, който тече от престола на благодатта Ми.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.